Contact - Profbloggers.nl
Sjoukje Bakker - Profbloggers

Heb je een vraag? 

Neem contact met me op

Ik kijk er naar uit om van je te horen.

Hoe kan ik je helpen?

Kies één van de opties hieronder. Of vul het contactformulier in.

Kennismaken

Plan een kennismakingsgesprek in

Coachingscall

Boek een eenmalige coachingssessie

Ontvang tips

Schrijf je in voor mijn tips via de mail

Voornaam
Achternaam
0 of 350
E-mailadres
Wat is je vraag?
0 of 350

Contactinformatie

Wie ben ik?

Mijn naam is Sjoukje Bakker, en ik ben de kracht achter Profbloggers. 

Meer omzet, meer bezoekers én meer zelfvertrouwen 

Als ondernemerscoach en blogmentor heb ik uiteenlopende ondernemers geholpen met het ontwerpen en aanpassen van hun strategie. Op basis van mijn adviezen hebben zij hun businessmodel aangepast en concrete successen geboekt. Het resultaat: zichtbare groei van websitebezoekers, klanten, omzet én zelfvertrouwen. 

Mijn specialiteit? De kruising tussen winstgevend ondernemen en bloggen 

Mijn specialiteit is een kruising van zakelijk en winstgevend ondernemen, en inhoudelijk sterk bloggen, wat leidt tot langdurig succes. Ik focus op de vermarktbaarheid van een blog en bied mijn klanten daar praktische tools voor. Ik kijk met jou mee naar wat je kunt verbeteren om langdurig geld met je onderneming te verdienen. 

Sjoukje Bakker - strategisch blogcoach

Ervaren marketeer en consultant 

Ik ben jaren werkzaam geweest als marketeer bij grote financiële instellingen. De laatste jaren heb ik gewerkt als consultant. Ik hielp zowel grote als kleine bedrijven met het analyseren en oplossen van bottlenecks. 

Zeer succesvolle blogs opgezet 

Daarnaast was ik blogger. Op mijn personal finance blog kwamen maandelijks gemiddeld 50.000 lezers langs, en die bezochten zo'n 150.000 pagina's per maand. Zowel op mijn blogs als in mijn Facebook-groepen heb ik al honderden (zelf ontwikkelde) cursussen, trainingen en challenges verkocht.   

Trainingen, cursussen en coachingstrajecten 

Tegenwoordig focus ik me volledig op het geven van offline én online trainingen, online cursussen en coachingstrajecten voor ondernemers die graag meer klanten willen trekken.