Schrijf je blogs voortaan zonder moeite

Een praktische cursus, bomvol met tips, voorbeelden en bonuslessen, waarin ik je precies uitleg hoe jij sneller betere blogs schrijft.

Zou het niet fijn zijn als je voortaan weet wat je moet schrijven én hoe je moet schrijven?

En dat je dan ook nog de juiste doelgroep bereikt?

  • Ontdek hoe je in een handomdraai leuke onderwerpen bedenkt.
  • Leer zo te schrijven dat je blogs uit je pen rollen.
  • En lever ook nog echt zinvolle teksten op die door Google én jouw nieuwe leads gevonden worden.

Blij met mijn groei!

Ik heb zoveel aan deze cursus gehad. Het heeft me zicht gegeven op opbouw, SEO, en het feit dat je vaak te veel behandelt in een blog. Daardoor had ik ineens veel meer onderwerpen! Sjoukje is enthousiast en kundig. Ik ben blij met de schrijfgroei die ik kan doormaken door haar fijne lessen.

Nelleke Petit

Nelleke Petit

Je geheime wapen voor supersterke blogs in minder tijd

  • Leer precies wat je moet weten om blogs te schrijven waar je echt iets aan hebt. 
  • Je ontvangt praktische uitleg en opdrachten waarmee je direct aan de slag kan. Ik leg je uit wat je moet doen én hoe je dat doet. 
  • In een duidelijk filmpje laat ik je precies zien hoe mijn snelle schrijfmethode werkt en wat jij moet doen om het ook te kunnen.
  • Ook ontvang je handige blogtips en tricks die je verder helpen.
  • Alle opdrachten en informatie vind je terug op een makkelijke online leeromgeving.
  • Met deze fijne cursus heb je een systeem, een structuur én een strategie

Klinkt dit je bekend in de oren?

Je weet dat je zou moeten bloggen voor je bedrijf, maar je hebt gewoon te weinig tijd om het goed te doen. En je weet ook niet zo goed of je het wel in je hebt.

Er is weinig meer frustrerend dan proberen een tekst te schrijven, en maar niet verder komen, omdat je gewoon niet zo goed weet of je het goed doet. Je haalt er van alles bij, maar realiseert je ook dat je helder en beknopt moet schrijven. En het ergste is nog wel... als die blog dan eindelijk klaar is... dan leest niemand hem!

Je weet dat je gewoon zou moeten beginnen met schrijven om uiteindelijk goed zichtbaar te zijn online. Misschien heb je ook al eens wat blogs gepubliceerd. 

En toch... leest nooit iemand het resultaat van jouw harde werk.

Je hebt ook gewoon te weinig tijd, je wil met je eigen bedrijf aan de slag. En niet constant maar bezig moeten zijn met blogs schrijven, social media vullen en eigenlijk gewoon trekken aan een dood paard.

Bij andere mensen lijkt het allemaal vanzelf te gaan, die lijken hun blogs zo uit hun mouw te schudden. Maar voor jou is het helemaal niet zo eenvoudig. Je dacht dat het moeilijkste zou zijn om goede zoekwoorden te vinden, zodat mensen jouw website via Google zouden vinden. Maar dat bleek nog maar het begin te zijn. En nu heb je het gevoel dat je iets mist. 

Je bent niet alleen. De meeste ondernemers lopen hier tegenaan.

Als je het schrijven van een blog op de juiste manier aanpakt, dan wordt het schrijven ervan leuk. En het levert je veel meer op: meer aandacht op sociale media, meer bezoekers op je website, ook via Google. En uiteindelijk gewoon meer klanten!

Het probleem: de meeste mensen missen een slimme blogstrategie. En dat maakt bloggen veel moeilijker dan dat het eigenlijk is. 

Maar wat nou als er een manier was waardoor je zeker was dat jij de juiste strategie toepast?

Die zekerheid krijg je met de cursus Hoe schrijf je snel een geweldige blog.

Hallo, ik ben Sjoukje

Sjoukje Bakker - Profbloggers

En ik help je voorgoed van je blogproblemen af. 

Toen ik begon met bloggen, schreef ik vaak veel teveel details. Mijn teksten gingen van hot naar her, en ik deed er uren over. En alhoewel ik wel veel lezers trok, leverden al die blogs me geen euro op. 

Dat moest anders

Ik  besloot dat ik het bloggen veel strategischer wilde aanpakken. Toen ik begon met het toepassen van mijn blogstructuur, ontdekte ik dat ik veel sneller ging schrijven. En dat de teksten ook vele malen beter werden. 

En met resultaat!

Binnen de kortste keren groeide mijn blog uit tot een mega-succes. Ik trok gemiddeld 50.000 bezoekers per maand. En... ik haalde ook honderden e-mailadressen op met die mooie blogs. En dat leidde WEL tot een mooie omzet.

Ook voor jou

De afgelopen jaren heb ik mijn blogproces steeds verder geperfectioneerd. En mijn succesvolle manier van schrijven leer ik jou ook graag!

Veel meer resultaat!

"Bloggen, dat kan ik wel," dacht ik na zo'n 1600 blogposts en 9 jaar bloggen. Ik had het mis: ik kan nog best wel wat leren. Daarom raad ik ook ervaren bloggers aan om toch eens Sjoukje's cursus te volgen. Je steekt er zoveel van op!

Martha Pelkman

Martha Pelkman