Wil jij leren hoe je meer klanten kunt krijgen door te bloggen?

Wil jij meer leren over bloggen? Meer klanten uit je blog? En met plezier online aan de slag?

Wil je persoonlijke begeleiding, zodat je precies weet wat je moet doen? En zodat je in het oerwoud van mogelijkheden de juiste prioriteiten leert stellen?

 • Van iemand die met je meedenkt, maar je niets oplegt?
 • Iemand die je leert de juiste keuze te maken voor jouw bedrijf? 
 • Geen one size fits all, maar een strategie die past bij jouw karakter, jouw doelstellingen en jouw bedrijf?

Geef je dan op voor één van mijn maandelijkse coachingsabonnementen. Of informeer naar mijn VIP-coachingstraject.

Profbloggers Sjoukje Bakker - blogcoaching
Basis coaching

Accountability, duidelijkheid en een helder pad

200,00

/maand

 • 1 individuele coach call per maand
 • onbeperkt vragen stellen via de mail
 • feedback op je blogs
 • gratis toegang tot alle online trainingen (gezamenlijk ter waarde van € 1800) 
 • toegang tot exclusieve Profbloggersclub met maandelijkse groepscoaching
 • onbeperkt gebruik van Profbloggers templates en tools 


Minimale afname: 4 maanden

VIP-coaching

Strategische ondersteuning bij elke stap tot een succesvol online bedrijfop aanvraag

 • Elke 2 maanden een live coaching dag inclusief heerlijke lunch 
 • elke 14 dagen een coach call
 • onbeperkt vragen stellen via de mail
 • feedback op je blogs
 • begeleiding bij het inrichten van je mailsysteem
 • begeleiding bij productontwikkeling en lancering
 • gratis toegang tot alle online trainingen (ter waarde van € 1800) inclusief feedback op de opdrachten
 • toegang tot exclusieve Profbloggersclub met maandelijkse groepscoaching
 • onbeperkt gebruik van Profbloggers templates en tools
 •  BONUS: elk kwartaal een brainstormsessie voor het bedenken van blogonderwerpen die leiden tot meer klanten
 • BONUS: gratis blogplanner ter waarde van € 29,95 

Wat zeggen andere deelnemers van mijn coaching?

profile-pic
Marjolein Tiemessen

Geweldige en concrete tips waardoor ik meteen ‘geactiveerd’ was

Onlangs heb ik een 1 op 1 coachcall gehad met Sjoukje. Wauw wat een vrouw. Direct en vlot, fantastisch! Ze heeft me met beide benen op de grond gezet. Ik wist nog niet zo goed wat ik nou precies wilde. Sjoukje heeft me geweldige en concrete tips gegeven waardoor ik meteen ‘geactiveerd’ was. Ik wilde direct na ons gesprek aan de slag. Dank Sjoukje voor je tijd en ik kijk uit naar onze volgende call!

profile-pic
Elma Gomes-Jardin

De juiste strategie

Ik vind Sjoukje een prettige coach die mij enerzijds mijn gang laat gaan zodat ik vanzelf dingen uitvind. Maar die mij waar nodig mij wakker schudt. Ze is sinds ik door haar gecoacht wordt mijn stok achter de deur. Ze helpt me om de juiste strategie toe te passen. Hierbij gebruikt ze humor, veel voorbeelden en zet ze mij meteen aan het brainstormen. Ook heeft ze oog voor mijn persoonlijke situatie, karakter en blokkades. Ze helpt me deze stapje voor stapje te overwinnen. Hierdoor vind ik het alleen maar leuker en makkelijker om uit mijn comfort zone te komen. En groeit mijn bedrijf lekker door.

profile-pic
Els van Dongen

Waanzinnig, wat heeft ze me aangezet

Zojuist een 1 op 1 coachcall gehad met Sjoukje. Waanzinnig, wat heeft ze me aangezet. Ik ging met een themavraag het gesprek in om dat verder uit te werken met haar. Sjoukje kwam meteen to de point en zag in wat ik echt nodig heb op dit moment. Ze heeft me verschillende tips gegeven en het zo uitgelegd dat ik er vertrouwen in heb om ze tot uitvoering te brengen. Het gesprek liep dus geheel anders dan dat ik in gedachten had, maar precies goed! Dit was wat ik nodig had. Fijn zo'n coach die het proces met je bewaakt. Dank je Sjoukje!

profile-pic
Ester Broug

Opbouwend en verhelderend

Na eerdere begeleiding van Sjoukje heb ik opnieuw een beroep op haar gedaan. De manier waarop ze meedenkt met mijn bedrijfsplannen en doorvraagt vind ik opbouwend en verhelderend. Haar frisse blik en goede aanknopingspunten om op door te pakken zijn altijd zeer waardevol.

profile-pic
Mary-Lou

Mindset veranderd

Ik heb onlangs een masterclass gevolgd bij Sjoukje. Niet alleen de dag zelf was heel waardevol, maar vooral de periode er na. Als je aan de slag gaat met de tips op maat en er ook echt wat aan blijkt te hebben bijvoorbeeld. Sinds ik Sjoukje volg en deelneem aan haar programma's is mijn mindset veranderd van "het zal wel alleen werken voor anderen" naar "dit kan ik ook".

Sjoukje is benaderbaar, denkt graag met je mee en is nooit te beroerd om mij door de juiste vragen te stellen weer op het pad te zetten dat ik graag wilde inslaan.

profile-pic
Maya

Groot fan van Profbloggers

Ik ben groot fan van de site Profbloggers en hoe Sjoukje zich online neer zet als expert.

Sjoukje is heel duidelijk in haar informatie, haar webinars en cursussen zijn professioneel en ze doet dit zo natuurlijk dat er genoeg ruimte is voor een grapje. Ik keer regelmatig terug naar Profbloggers om wat op te zoeken voor mijn website.

profile-pic
Stephanie Vanmarcke

Mijn blog is met 400% gegroeid

Ik volgde al verschillende webinars en had al een persoonlijk één op één gesprek met Sjoukje

Sjoukje haar tips zijn echt goud waard. Ze gaf me terug de moed om helemaal voor mijn blog te gaan. Ik volgde haar tips op en mijn blog is sindsdien met 400% gegroeid! Dankjewel Sjoukje voor al je tips en de hulp die je me al gaf.

profile-pic
Minke

Gevoel dat je op een breekpunt staat?

Heb je ook het gevoel dat je op een breekpunt staat? Ik had dat wel voordat ik met Sjoukje sprak. Ik besloot het gesprek met haar af te wachten en anders de stekker uit mijn blog te trekken. Maar wauw wat heeft ze me goed geholpen. Veel plannen, nieuwe ideetjes en veel om uit te werken. Niet alle tijd om alles direct te doen. Maar stap voor stap gaan we vooruit. Ik heb een nieuw doel, een groot publiek en ik zie kansen.

Bedankt voor alle hulp Sjoukje! Zonder jou was er nu geen Mama Minke meer, maar we gaan door met heel veel plezier!

profile-pic
Ilse Verhoeven

Mensen motiveren om hun dromen na te jagen

Ik volgde onlangs een Masterclass bij Sjoukje. Ik blog al wel wat langer als hobby, maar met mijn eigen zaak in het vooruitzicht, wilde ik me toch nog professionaliseren.

Sjoukje gaf me een gedetailleerd stappenplan mee waar ik ook direct mee aan de slag kon. Ze komt to the point en weet erg goed hoe ze mensen moet motiveren hun dromen na te jagen. Sjoukje weet waar ze mee bezig is en heeft heel wat kennis over marketing en over blogstrategieën die werken voor een bedrijf! Zeker een aanrader dus.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sjoukje Bakker, en ik ben de kracht achter Profbloggers. 

Meer omzet, meer bezoekers én meer zelfvertrouwen 

Als ondernemerscoach en blogmentor heb ik uiteenlopende ondernemers geholpen met het ontwerpen en aanpassen van hun strategie.

Op basis van mijn adviezen hebben zij hun businessmodel aangepast en concrete successen geboekt. Het resultaat: zichtbare groei van websitebezoekers, klanten, omzet én zelfvertrouwen. 

Sjoukje Bakker - Profbloggers

Mijn specialiteit? De kruising tussen winstgevend ondernemen en bloggen 

Mijn specialiteit is een kruising van zakelijk en winstgevend ondernemen, en inhoudelijk sterk bloggen, wat leidt tot langdurig succes. Ik focus op de vermarktbaarheid van een blog en bied mijn klanten daar praktische tools voor. Ik kijk met jou mee naar wat je kunt verbeteren om langdurig geld met je onderneming te verdienen. 

Ervaren marketeer en consultant 

Ik ben jaren werkzaam geweest als marketeer bij grote financiële instellingen. De laatste jaren heb ik gewerkt als consultant. Ik hielp zowel grote als kleine bedrijven met het analyseren en oplossen van bottlenecks. 

Zeer succesvolle blogs opgezet 

Daarnaast was ik blogger. Op mijn personal finance blog kwamen maandelijks gemiddeld 50.000 lezers langs. Zowel op mijn blogs als in mijn Facebook-groepen heb ik al honderden (zelf ontwikkelde) cursussen en challenges verkocht.   

Trainingen, cursussen en coachingstrajecten 

Tegenwoordig focus ik me volledig op het geven van offline én online trainingen, online cursussen en coachingstrajecten voor ondernemers die graag meer klanten willen trekken.

Voor wie is mijn coaching geschikt?

Voor elke dienstverlenende ondernemer die graag meer wil leren over bloggen en online verkopen, en die daar graag begeleiding bij wil. 

Mijn methode werkt zowel voor ondernemers die zich richten op de consumentenmarkt als voor ondernemers die zich richten op de b2b-markt