Wil jij makkelijker meer klanten vinden? 

Je hebt een prachtig bedrijf. En je weet dat je veel mensen echt kunt helpen met je mooie dienstverlening. Je gaat los op sociale media,  je maakt gebruik van alle bekende paden, maar het valt niet mee. 

Hoe bereik je meer mensen? Zonder te pushen? Zonder maar te blijven netwerken? Nog maar random te blijven posten? Hoe vind je die extra klanten?

Om meer mensen naar je site te krijgen, heb je alles al gedaan. Maar je hebt het idee dat niets echt werkt.

En de mensen die op je site langskomen... die kopen ook nog eens niets.

Herken je dat?

Blog statistieken Sjoukje Bakker Blogcoach
 • Je kunt mensen zo goed helpen, maar weet niet hoe je de juiste klanten vindt. 
 • Je werkt heel hard, en zou graag ook iets makkelijker klanten binnen halen zonder constant overal te netwerken
 • Je wil graag meer mensen helpen, je wil niet altijd aan het werk zijn en je wil eigenlijk simpelweg meer verdienen met je bedrijf.

Schrijf je in voor mijn online training Start een succesvolle blog! Het resultaat zal je verbazen:

 • Meer bezoekers op je website
 • Meer geïnteresseerde leads
 • Mensen die jou bellen in plaats van dat je hen moet bellen.
 • Meer klanten én meer omzet. 

Al vele ondernemers gingen je voor.

Doe mee met mijn online training Start een succesvolle blog!

In 3 maanden tijd leer je precies wat je moet weten om jouw blog succesvol in te zetten om omzet binnen te halen. En om ervoor te zorgen dat jouw klanten jou vinden in plaats van andersom. 

We gaan eerst aan de slag met jouw doelstellingen en jouw ideale klant. Zonder je te verliezen in allerlei feitelijkheden, maar door te kijken naar wat bij jou past. Waar heeft jouw ideale klant last van? En hoe kun jij daar een antwoord op geven?

hoe lang moet een blog zijn

Ook kijken we naar jouw verkoopproces. En hoe je daar een blog onderdeel van kan maken, zonder te pushen. Ik leer je hoe je door kennis te delen de juiste mensen aantrekt.

Ik vertel je precies wat je moet doen om te zorgen dat jouw blog ook gelezen wordt, door de mensen met wie jij graag werkt. En natuurlijk leer je ook mijn handige methode aan om snel goede teksten te schrijven, waar jouw klant enthousiast van wordt. 

Alle opdrachten krijg je wekelijks toegestuurd, maar deze kun je ook altijd terugvinden op de online leeromgeving. 

Ook ontvang je feedback op je ingestuurde opdrachten en blogs.

En daarnaast ontvang je deze periode GRATIS twee coachingsgesprekken. Eentje om je op weg te helpen, zodat je gelijk weet waar jij op kunt focussen. 

En eentje om te zorgen dat je aan het eind van de training weet wat de volgende stap is. 

Het is echt maatwerk: jij leert wat jij nodig hebt. Geen one size fits all, maar de juiste weg voor jou.

Wat zeggen andere deelnemers van mijn trainingen?

profile-pic
Els van Dongen

Feedback heel waardevol

Ik ben nu met de laatste week van de blogtraining bezig en ik vind hem echt super goed! Ik heb mijn strategie helder gekregen en eindelijk mijn ideale klant helder. Daarnaast vind ik je feedback op mijn blogs heel waardevol. Veel van geleerd. Vanaf nu geen excuses meer maar met vertrouwen elke week een blog online.

profile-pic
Lana De Jong

Stevige training afgestemd op jouw persoonlijke wensen

Ik had de wens graag een blog te starten maar de stap maken durfde ik niet alleen. Waar begin ik, hoe start ik een site, wat ga ik schrijven en waar vind ik mijn lezers? Plankenkoorts had ik en al zoekende ben ik in contact gekomen met Sjoukje en de training die zij aanbood. Vol enthousiasme ben ik gestart en daar heb ik geen spijt van.

Het is een stevige training afgestemd op jouw persoonlijke wensen die je aan het werk zet en je de diepte in laat duiken over wat jij graag wilt leren. Dankzij de begeleiding van Sjoukje:

 • ben ik over mijn plankenkoorts heen,
 • heb ik veel meer geleerd over bloggen dan ik mij vooraf had kunnen bedenken, en
 • heb ik een duidelijk doel gekregen over wat ik met mijn blog wil bereiken.

Een training, met ook nog een werkboek vol extra info, die ik van harte aanbeveel voor wie wil leren bloggen op professioneel niveau.

profile-pic
Marjolein Tiemessen

Geweldige en concrete tips waardoor ik meteen ‘geactiveerd’ was

Onlangs heb ik een 1 op 1 coachcall gehad met Sjoukje. Wauw wat een vrouw. Direct en vlot, fantastisch! Ze heeft me met beide benen op de grond gezet. Ik wist nog niet zo goed wat ik nou precies wilde. Sjoukje heeft me geweldige en concrete tips gegeven waardoor ik meteen ‘geactiveerd’ was. Ik wilde direct na ons gesprek aan de slag. Dank Sjoukje voor je tijd en ik kijk uit naar onze volgende call!

profile-pic
Martha Pelkman

Ook voor ervaren bloggers leerzaam

"Bloggen, dat kan ik wel," dacht ik na zo'n 1600 blogposts en 9 jaar bloggen. Ik had het mis: ik kan nog best wel wat leren. En soms doet leren een beetje pijn, want de tip die ik kreeg was dat ik mijn blog mag splitsen en voor de persoonlijke verhalen misschien zelfs een aparte site mag maken als ik mijn blog wil gaan inzetten om te verkopen. Dat is de grootste take-away voor mij van Sjoukje's training. Daarom raad ik ook ervaren bloggers aan om toch eens zo'n training te volgen. Je weet nooit waar je nog eens wat van opsteekt!

profile-pic
Elma Gomes-Jardin

De juiste strategie

Ik vind Sjoukje een prettige coach die mij enerzijds mijn gang laat gaan zodat ik vanzelf dingen uitvind. Maar die mij waar nodig mij wakker schudt. Ze is sinds ik door haar gecoacht wordt mijn stok achter de deur. Ze helpt me om de juiste strategie toe te passen. Hierbij gebruikt ze humor, veel voorbeelden en zet ze mij meteen aan het brainstormen. Ook heeft ze oog voor mijn persoonlijke situatie, karakter en blokkades. Ze helpt me deze stapje voor stapje te overwinnen. Hierdoor vind ik het alleen maar leuker en makkelijker om uit mijn comfort zone te komen. En groeit mijn bedrijf lekker door.

profile-pic
Fleur Miller | pinexpert.nl

Inspirerend!

Bedankt Sjoukje, voor deze inspirerende adviezen! In jouw blogreview staan veel concrete actiepunten waar ik mee aan de slag ga. Met jouw tips en aanbevelingen loop ik de juiste kant op 🙂

profile-pic
Annemiek

Veel is duidelijk geworden, vooral over strategisch ondernemen

Ik vond het heel goed! Als ondernemer weet ik wel dat ik regelmaat moet bloggen voor het gewenste "Know, Like, Trust and Buy"-effect. En ook een verhaal schrijven lukt me wel, maar toch... Waar doe je goed aan? Waar schrijf je precies over? Wat is slim? In welke vorm? Met welke boodschap? Tijdens de blogcursus van Sjoukje is me veel duidelijk geworden en vooral wat ik kan doen om strategisch te ondernemen. .

profile-pic
Mary-Lou

Mindset veranderd

Ik heb onlangs een masterclass gevolgd bij Sjoukje. Niet alleen de dag zelf was heel waardevol, maar vooral de periode er na. Als je aan de slag gaat met de tips op maat en er ook echt wat aan blijkt te hebben bijvoorbeeld. Sinds ik Sjoukje volg en deelneem aan haar programma's is mijn mindset veranderd van "het zal wel alleen werken voor anderen" naar "dit kan ik ook".

Sjoukje is benaderbaar, denkt graag met je mee en is nooit te beroerd om mij door de juiste vragen te stellen weer op het pad te zetten dat ik graag wilde inslaan.

profile-pic
Oliver

Supergoed!

Wat was dit super goed zeg! Je verhaal was duidelijk en je gaf veel super nuttige info. Dank!

profile-pic
Els van Dongen

Waanzinnig, wat heeft ze me aangezet

Zojuist een 1 op 1 coachcall gehad met Sjoukje. Waanzinnig, wat heeft ze me aangezet. Ik ging met een themavraag het gesprek in om dat verder uit te werken met haar. Sjoukje kwam meteen to de point en zag in wat ik echt nodig heb op dit moment. Ze heeft me verschillende tips gegeven en het zo uitgelegd dat ik er vertrouwen in heb om ze tot uitvoering te brengen. Het gesprek liep dus geheel anders dan dat ik in gedachten had, maar precies goed! Dit was wat ik nodig had. Fijn zo'n coach die het proces met je bewaakt. Dank je Sjoukje!

profile-pic
Ewa Panas

Zeer professioneel: neemt alle twijfels weg

Ik heb altijd willen bloggen en mijn kennis delen over mijn werk en passie maar omdat Nederlands mijn tweede taal is was ik enorm terughoudend om hier mee aan te slag te gaan. Toch heb ik geen minuut spijt gehad van de training Start met bloggen. Ja, de training is behoorlijk intensief maar dit komt omdat we hier met Sjoukje te maken hebben die zeer professioneel is en zo worden ook mijn blogs! Daarnaast zijn de coaching sessies met Sjoukje erg waardevol omdat zij precies begrijpt in welke fase ik als ondernemer op dit moment zit en zodoende neemt zij alle twijfels van mij weg.

Wat is de investering?

De investering voor de training Start een succesvolle blog bedraagt eenmalig 595 euro (exclusief btw). 

Dit is inclusief:

 • de online leeromgeving met extra informatie en gratis webinars
 • opdrachten en uitgebreide uitleg over hoe je een blog start en succesvol in de markt zet
 • een besloten Facebook-groep waarin je al je vragen kwijt kunt
 • feedback op je blogs gedurende de periode van de training 

En tijdelijk ook inclusief:

 • Twee extra coachingssessies ter waarde van € 400 gratis

Deze investering verdien je zeker terug. En... de kosten van een training zijn aftrekbaar van de belasting. 

In termijnen betalen?

Wil je in termijnen betalen? Dat kan ook. Dan betaal je viermaal € 150. Klik hier om in termijnen te betalen.

Wie ben ik?

Sjoukje Bakker - Profbloggers

Mijn naam is Sjoukje Bakker, en ik ben de kracht achter zowel Profbloggers.

Zeer succesvolle blogs opgezet

Zelf heb ik al jarenlange ervaring met geld verdienen door te bloggen. Op mijn personal finance blog kwamen maandelijks gemiddeld 50.000 lezers langs. Ook heb ik een Facebook-groep opgericht met meer dan 15.000 leden. En had ik een mailinglijst met meer dan 12.000 inschrijvingen.

Zowel op mijn blogs als in mijn Facebook-groepen heb ik bovendien al honderden (zelf ontwikkelde) trainingen, cursussen en challenges verkocht. 

Hoe?

Hoe ik dat gedaan heb, leer ik jou ook graag!

Meer omzet, meer bezoekers én meer zelfvertrouwen

Als strategisch blog- en ondernemerscoach heb ik inmiddels tientallen ondernemers geholpen met het aanpassen én implementeren van hun strategie. Op basis van mijn adviezen hebben zij hun businessmodel aangepast en concrete successen geboekt. Hun klanten, omzet en zelfvertrouwen zijn hierna zichtbaar gegroeid.

Mijn specialiteit? De kruising tussen winstgevend ondernemen en bloggen

Mijn specialiteit is een kruising van zakelijk en winstgevend ondernemen, en inhoudelijk sterk bloggen, wat leidt tot langdurig succes. Ik focus op de online marketing voor jouw bedrijf en bied daar de juiste tools voor. Ik kijk met jou mee naar wat je kunt verbeteren om langdurig meer omzet uit je onderneming te halen door een sterke online strategie. 

Jarenlange ervaring als marketeer en consultant

Ik ben jaren werkzaam geweest als marketeer bij grote financiële instellingen. Ook heb ik jaren gewerkt als consultant. Ik hielp zowel grote als kleine bedrijven met het analyseren en oplossen van bottlenecks. 

Wat krijg je bij deze training?

Bij de training Start een succesvolle blog ontvang je:

 • Een online leeromgeving waarin je alle informatie terugvindt. 
 • Wekelijks een opdracht via de mail met concrete uitleg en opdrachten over hoe je een blog start, schrijft, en promoot. Onderdeel hiervan is een actieplan met de belangrijkste stappen, een planner en tientallen concrete voorbeelden.
 • Feedback op ingestuurde opdrachten zodat je direct leert en verder kunt.
 • Gelegenheid tot het stellen van vragen in een afgeschermde Facebook-groep. Hierin zitten ook andere ondernemers met wie je kunt sparren. Daarnaast deel ik in deze groep allerhande extra praktische informatie waarmee je aan de slag kunt. Ook verzorg ik Facebook Lives over specifieke onderwerpen die leven in de groep.
Checklist 10 stappen voor je een blog live zet #profbloggers #checklist

Voor wie is het?

Voor elke ondernemer die graag echt verder wil komen door online klanten te werven. Wil jij meer klanten zonder dat je meer tijd stopt in netwerken? Wil je makkelijker online klanten vinden? Wil je als expert worden gezien op jouw vakgebied?

Dan is deze online training geschikt voor jou!

Hoe lang duurt de training?

De training duurt in totaal drie maanden en start op een voor jou gewenst moment. 

Gedurende deze drie maanden ben je wekelijks 1 dagdeel aan de cursus kwijt. Deze tijdsinvestering is belangrijk om de juiste resultaten te kunnen behalen.

De coachingsgesprekken duren beide 1 uur.  Deze plannen we in zodra je de training hebt aangeschaft.

Wat heb je nodig voor deze training?

Voor deze training heb je geen blog- of schrijfervaring nodig. 

Wel heb je het volgende nodig:

 • Een bestaande website, bij voorkeur gebouwd in wordpress.
 • Minimaal een paar uur per week om aan je blog en de promotie hiervan te werken.
 • Enthousiasme om lekker aan de slag te gaan!