Wil jij makkelijker verkopen? Gewoon online?

Vind jij het voeren van verkoopgesprekken ook zo lastig? Het actief mensen bellen en maar hopen dat ze tijd voor je willen maken?

Netwerk- na netwerkbijeenkomst aflopen en het idee krijgen dat niemand op je mooie dienstverlening zit te wachten?

Op sociale media leuren met jouw mooie producten en maar hopen dat er iemand is die hapt?

Herkenbaar? Voor mij wel!

De afgelopen jaren heb ik mijn online verkoopproces keer op keer verbeterd. Ik heb elk stapje ontleed, opnieuw ingericht en uitgebreid getest. Ik weet precies aan welke knoppen ik moet draaien om meer te verkopen. En hoe dat werkt, leer ik jou. 

 • Hoe fijn zou het zijn als mensen van je kopen zonder dat je zelf koud mensen hoeft te bellen en moeilijke verkoopgesprekken moet voeren.
 • Hoe fijn zou het zijn als mensen je diensten en producten uit zichzelf kopen omdat ze zien hoe waardevol ze zijn.  
 • Hoe fijn zou het zijn als je dagelijks bericht krijgt dat je weer iets verkocht hebt. Zonder dat je daar actief mee bezig bent geweest
 • Hoe fijn zou het zijn als je niet uren hoeft te besteden aan netwerken. Geen uren per dag meer kwijt bent aan het bijhouden van sociale media, in de hoop dat je een prospect vindt. 

Doe mee met mijn online training Succesvol online verkopen! Het resultaat zal je verbazen:

 • Meer geïnteresseerde leads en echt geschikte prospects.
 • Mensen die jou bellen in plaats van dat je hen moet bellen.
 • Mensen die online van jou kopen zonder dat je achter ze aan bent gegaan.
 • Meer klanten én meer omzet. Juist nu.

Schrijf je nu in!

Doe mee met mijn exclusieve online training Succesvol online verkopen!

Sjoukje Bakker - Profbloggers

Sjoukje Bakker - Profbloggers

In 3 maanden tijd leer je precies wat je moet weten om online te verkopen. Precies zoals ik dat zelf ook doe. Zonder leuren. Zonder netwerken. En zonder ingewikkelde systemen. 

Ik deel al mijn stappen met jou. Alle mails en alle verkooptechnieken. Zodat jij het wiel niet uit hoeft te vinden. 

We gaan eerst aan de slag met jouw doelstellingen en jouw ideale klant. Ik vertel je precies wat je moet doen om te zorgen dat jouw ideale klant jou weet te vinden.

Ook brengen we jouw verkoopproces helemaal in beeld. We ontleden het en richten het zo in, dat jouw ideale klant uit zichzelf van jou gaat bestellen. 

Ik leer je hoe je een mailinglijst opbouwt, hoe je die onderhoudt, en ook precies wat je wanneer moet mailen om te verkopen.

Alle opdrachten krijg je wekelijks toegestuurd, maar deze kun je ook altijd terugvinden op de online leeromgeving.

Tot slot ontvang je feedback op je ingestuurde opdrachten. Kom je er niet uit? Dan mag je me altijd een bericht sturen. Dan denk ik met je mee.

Wat zeggen andere deelnemers van mijn trainingen?

Inspirerend!

Bedankt Sjoukje, voor deze inspirerende adviezen! In jouw blogreview staan veel concrete actiepunten waar ik mee aan de slag ga. Met jouw tips en aanbevelingen loop ik de juiste kant op 🙂

Fleur Miller | pinexpert.nl
user-image

Veel is duidelijk geworden, vooral over strategisch ondernemen

Ik vond het heel goed! Als ondernemer weet ik wel dat ik regelmaat moet bloggen voor het gewenste "Know, Like, Trust and Buy"-effect. En ook een verhaal schrijven lukt me wel, maar toch... Waar doe je goed aan? Waar schrijf je precies over? Wat is slim? In welke vorm? Met welke boodschap? Tijdens de blogcursus van Sjoukje is me veel duidelijk geworden en vooral wat ik kan doen om strategisch te ondernemen. .

Annemiek
user-image

Ook voor ervaren bloggers leerzaam

"Bloggen, dat kan ik wel," dacht ik na zo'n 1600 blogposts en 9 jaar bloggen. Ik had het mis: ik kan nog best wel wat leren. En soms doet leren een beetje pijn, want de tip die ik kreeg was dat ik mijn blog mag splitsen en voor de persoonlijke verhalen misschien zelfs een aparte site mag maken als ik mijn blog wil gaan inzetten om te verkopen. Dat is de grootste take-away voor mij van Sjoukje's training. Daarom raad ik ook ervaren bloggers aan om toch eens zo'n training te volgen. Je weet nooit waar je nog eens wat van opsteekt!

Martha Pelkman
user-image

Mindset veranderd

Ik heb onlangs een masterclass gevolgd bij Sjoukje. Niet alleen de dag zelf was heel waardevol, maar vooral de periode er na. Als je aan de slag gaat met de tips op maat en er ook echt wat aan blijkt te hebben bijvoorbeeld. Sinds ik Sjoukje volg en deelneem aan haar programma's is mijn mindset veranderd van "het zal wel alleen werken voor anderen" naar "dit kan ik ook".

Sjoukje is benaderbaar, denkt graag met je mee en is nooit te beroerd om mij door de juiste vragen te stellen weer op het pad te zetten dat ik graag wilde inslaan.

Mary-Lou
user-image

Stevige training afgestemd op jouw persoonlijke wensen

Ik had de wens graag een blog te starten maar de stap maken durfde ik niet alleen. Waar begin ik, hoe start ik een site, wat ga ik schrijven en waar vind ik mijn lezers? Plankenkoorts had ik en al zoekende ben ik in contact gekomen met Sjoukje en de training die zij aanbood. Vol enthousiasme ben ik gestart en daar heb ik geen spijt van.

Het is een stevige training afgestemd op jouw persoonlijke wensen die je aan het werk zet en je de diepte in laat duiken over wat jij graag wilt leren. Dankzij de begeleiding van Sjoukje:

 • ben ik over mijn plankenkoorts heen,
 • heb ik veel meer geleerd over bloggen dan ik mij vooraf had kunnen bedenken, en
 • heb ik een duidelijk doel gekregen over wat ik met mijn blog wil bereiken.

Een training, met ook nog een werkboek vol extra info, die ik van harte aanbeveel voor wie wil leren bloggen op professioneel niveau.

Lana De Jong
user-image

Supergoed!

Wat was dit super goed zeg! Je verhaal was duidelijk en je gaf veel super nuttige info. Dank!

Oliver
user-image

Wat is de investering?

De investering voor de training Succesvol online verkopen bedraagt eenmalig 595 euro (exclusief btw). 

Dit is inclusief:

 • de online leeromgeving met 12 leuke lessen 
 • handige mailtemplates voor welkomstmails en verkoopmails (zowel voor lanceringen als doorlopende verkoop)
 • opdrachten en uitgebreide uitleg over hoe je succesvol online kunt verkopen
 • feedback op je opdrachten gedurende de periode van de training 

Deze investering verdien je zeker terug. En... de kosten van een training zijn aftrekbaar van de belasting. 

In termijnen betalen?

Wil je in termijnen betalen? Dat kan ook. Dan betaal je viermaal € 150.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sjoukje Bakker, en ik ben de kracht achter Profbloggers. 

Meer omzet, meer bezoekers én meer zelfvertrouwen 

Als ondernemerscoach en blogmentor heb ik uiteenlopende ondernemers geholpen met het ontwerpen en aanpassen van hun strategie.

Op basis van mijn adviezen hebben zij hun businessmodel aangepast en concrete successen geboekt. Het resultaat: zichtbare groei van websitebezoekers, klanten, omzet én zelfvertrouwen. 

Sjoukje Bakker - Profbloggers

Mijn specialiteit? De kruising tussen winstgevend ondernemen en bloggen 

Mijn specialiteit is een kruising van zakelijk en winstgevend ondernemen, en inhoudelijk sterk bloggen, wat leidt tot langdurig succes. Ik focus op de vermarktbaarheid van een blog en bied mijn klanten daar praktische tools voor. Ik kijk met jou mee naar wat je kunt verbeteren om langdurig geld met je onderneming te verdienen. 

Ervaren marketeer en consultant 

Ik ben jaren werkzaam geweest als marketeer bij grote financiële instellingen. De laatste jaren heb ik gewerkt als consultant. Ik hielp zowel grote als kleine bedrijven met het analyseren en oplossen van bottlenecks. 

Zeer succesvolle blogs opgezet 

Daarnaast was ik blogger. Op mijn personal finance blog kwamen maandelijks gemiddeld 50.000 lezers langs. Zowel op mijn blogs als in mijn Facebook-groepen heb ik al honderden (zelf ontwikkelde) cursussen en challenges verkocht.   

Trainingen, cursussen en coachingstrajecten 

Tegenwoordig focus ik me volledig op het geven van offline én online trainingen, online cursussen en coachingstrajecten voor ondernemers die graag meer klanten willen trekken.

Wat krijg je bij deze training?

Bij de training Start een succesvolle blog ontvang je:

 • Een online leeromgeving waarin je alle informatie terugvindt. 
 • Wekelijks een opdracht via de mail met concrete uitleg en opdrachten over hoe je een blog start, schrijft, en promoot. Onderdeel hiervan is een actieplan met de belangrijkste stappen, een planner en tientallen concrete voorbeelden.
 • Feedback op ingestuurde opdrachten zodat je direct leert en verder kunt.
 • Gelegenheid tot het stellen van vragen in een afgeschermde Facebook-groep. Hierin zitten ook andere ondernemers met wie je kunt sparren. Daarnaast deel ik in deze groep allerhande extra praktische informatie waarmee je aan de slag kunt. Ook verzorg ik Facebook Lives over specifieke onderwerpen die leven in de groep.
Checklist 10 stappen voor je een blog live zet #profbloggers #checklist

Voor wie is het?

Voor elke ondernemer die graag meer online wil verkopen. Wil jij meer klanten zonder dat je meer tijd stopt in netwerken? Wil je makkelijker online klanten vinden en verkopen zonder te leuren?

Dan is deze online training geschikt voor jou!

Deze methode werkt zowel voor de consumentenmarkt als voor de b2b-markt.

Let op: Deze methode is met name geschikt voor ondernemers die een dienst verkopen. 

Verkoop jij fysieke producten? Ook dan kun je mee doen. Neem dan wel even vooraf contact met me op om te bespreken welke onderdelen aansluiten en welke mogelijk minder geschikt voor je zijn. 

Hoe lang duurt de training?

De training duurt in totaal drie maanden.

Gedurende deze drie maanden ben je wekelijks 1 dagdeel aan de cursus kwijt. Deze tijdsinvestering is belangrijk om de juiste resultaten te kunnen behalen.

Wat heb je nodig voor deze training?

 • Een bestaande website, bij voorkeur gebouwd in wordpress.
 • Een blog waarmee je mensen naar je website kunt trekken.  Heb je nog geen blog? Volg dan eerst mijn training Start met bloggen
 • Een product of dienst om te verkopen.

Je hebt geen mailinglijst nodig. Die leggen we aan tijdens de training. Ook heb je geen ervaring nodig met online verkopen.