Hallo, ik ben Sjoukje 

Sjoukje Bakker - Profbloggers

En ik help jou meer klanten te vinden door te bloggen. 

Al jaren help ik ondernemers met het bepalen van hun online strategie.

Ik ben getrouwd, heb twee lieve kinderen en woon in een prachtig grote-mensen-huis met een tuin in een mooie oude wijk in de buurt van de zee. 

Vroeger was ik marketeer. En projectmanager. Bij grote financiële instellingen. Maar op een dag was ik daar klaar mee. Ik wilde iets anders. Iets beters. Iets dat me gelukkiger zou maken. 

Ik neem je graag mee op mijn weg hier naartoe. 

Hoe het zo kwam...

“Wat naar!” zei de vriend met wie ik in gesprek was. Hij keek me bezorgd aan, en schudde zijn hoofd. “Wat een vervelende situatie”, benadrukte hij nogmaals. Het was 2016 en ik had net de zoveelste reorganisatie overleefd. Alhoewel dat goed nieuws leek, voelde het anders. Ik was overgeplaatst naar een nieuwe afdeling zonder enig overleg. En ik voelde me duidelijk niet erg prettig meer. 

Mijn kindjes en ik in 2012

Niets te kiezen?

Toen we ’s avonds naar huis reden, liet de gedachte aan zijn bezorgde blik me niet los. Waarom was ik iemand geworden waar mensen medelijden mee konden hebben? Hoe kon het toch gebeuren dat onze hypotheek zomaar ineens ons leven bepaalde? Want we hadden geen schulden, en zelfs een flinke spaarrekening. Maar ik had niet het idee dat ik iets te kiezen had, of dat ik uit mijn zelf gegraven kuil kon klimmen. En daar werd ik heel ongelukkig van.

verdien meer met affiliate marketing - antwoord op je affiliate marketing vragen

Genoeg is genoeg

Genoeg is genoeg, besloot ik. Dit gevoel, en die medelijdende blik, dat ging me niet meer gebeuren. In mijn hoofd ontstond een steeds duidelijker plan. Vrijheid, dat werd mijn nieuwe doel. Zodat we gewoon konden genieten van het leven. En zodat mijn jeugddromen alsnog uit zouden kunnen komen. Ok, niet allemaal. Ik wilde eigenlijk liever geen kinderarts meer worden. Ik wilde echter nog wel heel graag echt tijd besteden aan mijn kinderen. De wereld verkennen. En een (kinder)boek schrijven (don’t we all…). 

De weg naar Profbloggers

Ik nam ontslag en begon een blog over mijn nieuwe leven: Meer geld, minder stress. En dat bleek al snel een enorm succes. Al in de eerste maand kwamen er 8000 mensen langs. En binnen jaar was mijn blog uitgegroeid tot een platform met gemiddeld zo'n 50.000 bezoekers per maand die gezamenlijk zo'n 150.000 pagina's bezochten. 

Toen ik een Facebook-groep startte, had die binnen de kortste keren meer dan 12.000 leden. En ik organiseerde allerhande challenges, ontwikkelde cursussen en hielp mensen aan hun eigen financiële plannen. Ik verdiende al snel genoeg om mijn salaris zelf uit te kunnen betalen. En... ik genoot veel meer van de kleine dingen in het leven. 

Andere ondernemers verder helpen

Al snel kwamen er vragen van andere ondernemers, over hoe ik dat deed: zoveel goede blogs opleveren in korte tijd, die enorme bezoekersaantallen, en vooral... geld verdienen met mijn zelf bedachte bedrijf.

Profbloggers was geboren.

Meer omzet, meer bezoekers én meer zelfvertrouwen 

Inmiddels heb ik als strategisch blog- en ondernemerscoach al honderden ondernemers geholpen met het ontwerpen, aanpassen en implementeren van hun strategie.

Op basis van mijn adviezen hebben zij bijvoorbeeld hun businessmodel aangepast. Ook hebben veel van mijn klanten hele nieuwe marketingstrategieën ingericht. En er zijn talloze blogs geschreven door mensen die mijn blogcursussen en trainingen gevolgd hebben. Het resultaat: zichtbare groei van websitebezoekers, klanten, omzet én zelfvertrouwen. 

Waarom mensen niet lezen - Profbloggers
profile-pic

Goede investering, beter dan advertenties!

Flesje bubbels op Sjoukje. Van 0 naar 120 op mijn lijstje van 11 tot 26 mei. Dit is echt een goede investering, het werkt beter dan advertenties!

Ilse Verhoeven
profile-pic

Supergoed!

Wat was dit super goed zeg! Je verhaal was duidelijk en je gaf veel super nuttige info. Dank!

Oliver
profile-pic

De juiste strategie

Ik vind Sjoukje een prettige coach die mij enerzijds mijn gang laat gaan zodat ik vanzelf dingen uitvind. Maar die mij waar nodig mij wakker schudt. Ze is sinds ik door haar gecoacht wordt mijn stok achter de deur. Ze helpt me om de juiste strategie toe te passen. Hierbij gebruikt ze humor, veel voorbeelden en zet ze mij meteen aan het brainstormen. Ook heeft ze oog voor mijn persoonlijke situatie, karakter en blokkades. Ze helpt me deze stapje voor stapje te overwinnen. Hierdoor vind ik het alleen maar leuker en makkelijker om uit mijn comfort zone te komen. En groeit mijn bedrijf lekker door.

Elma Gomes-Jardin

Wil jij met mij werken?

Wil jij ook graag meer resultaat halen voor jouw bedrijf? Meer websitebezoekers, meer klanten én meer winst?

Volg dan de handige Start met bloggen-bootcamp-dag. Een hele dag training met concreet resultaat!


Of volg mijn stappenplan:

Stap 1

Maak een winstgevend online plan.

Download mijn handige startgids en maak een actieplan voor jouw online succes.


Stap 2

Direct aan de slag met een blog?


Lees mijn handige blogtips

of download mijn 7 stappenplan voor een geweldige blog

Stap 3

Liever direct en persoonlijk advies? 


Plan een gratis oriënterend gesprek in. Dan geef ik je concrete tips waar jij direct verder mee kunt.