Tijd om jouw  online strategie naar het volgende niveau te tillen? 

Marjolein Tiemessen
Marjolein Tiemessen

VA

"Onlangs heb ik een 1 op 1 coachingscall gehad met Sjoukje. Wauw wat een vrouw. Direct en vlot, fantastisch! Ze heeft me met beide benen op de grond gezet. Ik wist nog niet zo goed wat ik nou precies wilde. Sjoukje heeft me geweldige en concrete tips gegeven waardoor ik meteen ‘geactiveerd’ was. Ik wilde direct na ons gesprek aan de slag. Dank Sjoukje voor je tijd en ik kijk uit naar onze volgende call!"

Sjoukje Bakker

Wat krijg je tijdens het
Gratis strategiegesprek?

Voorafgaand aan het gesprek

Als je een afspraak inplant, vertel je me ook direct wat jouw belangrijkste vraag aan mij is. Ook deel je de url van je website, zodat ik vast even kan kijken wat je doet. 

Tijdens het gesprek

Tijdens het gesprek bespreken we je vragen, en geef ik je concrete tips. Je kunt me vragen stellen over online ondernemen, over de beste online marketingstrategie en natuurlijk ook over bloggen. 

Wat verandert er voor jou na het gesprek

Na afloop van het gesprek kun je gelijk aan de slag met mijn tips. Je weet waar je het beste aandacht aan kunt besteden, en hoe je verder kunt.

Over MIJ

De afgelopen jaren heb ik al honderden ondernemers geholpen met het versterken van hun online strategie.

Ik heb zelf ook jaren geblogd en online producten ontwikkeld. Die kennis deel ik graag met jou, om ook jouw online succes te vergroten. 

Waarom mijn klanten mijn
Gratis Strategiegesprek 
adviseren

Ewa Panas
Ewa Panas

Ayurvedisch therapeut

Zeer professioneel: neemt alle twijfels weg


Ik heb altijd willen bloggen en mijn kennis delen over mijn werk en passie maar omdat Nederlands mijn tweede taal is was ik enorm terughoudend om hier mee aan te slag te gaan. Toch heb ik geen minuut spijt gehad van de training.


Ja, de training is behoorlijk intensief maar dit komt omdat we hier met Sjoukje te maken hebben die zeer professioneel is en zo worden ook mijn blogs!Daarnaast zijn de coaching sessies met Sjoukje erg waardevol omdat zij precies begrijpt in welke fase ik als ondernemer op dit moment zit en zodoende neemt zij alle twijfels van mij weg.

Elma Gomes Jardin
Elma Gomes-Jardin 

Opruimcoach

De juiste strategie 


Ik vind Sjoukje een prettige coach die mij enerzijds mijn gang laat gaan zodat ik vanzelf dingen uitvind. Maar die mij waar nodig mij wakker schudt.


Ze is sinds ik door haar gecoacht wordt mijn stok achter de deur. Ze helpt me om de juiste strategie toe te passen. Hierbij gebruikt ze humor, veel voorbeelden en zet ze mij meteen aan het brainstormen. Ook heeft ze oog voor mijn persoonlijke situatie, karakter en blokkades. 


Ze helpt me deze stapje voor stapje te overwinnen. Hierdoor vind ik het alleen maar leuker en makkelijker om uit mijn comfort zone te komen. En groeit mijn bedrijf lekker door.

Els van Dongen
Els van dongen

Coach

Waanzinnig, wat heeft ze me aangezet


Zojuist een 1 op 1 coachcall gehad met Sjoukje. Waanzinnig, wat heeft ze me aangezet. Ik ging met een themavraag het gesprek in om dat verder uit te werken met haar.


Sjoukje kwam meteen to de point en zag in wat ik echt nodig heb op dit moment. Ze heeft me verschillende tips gegeven en het zo uitgelegd dat ik er vertrouwen in heb om ze tot uitvoering te brengen. Het gesprek liep dus geheel anders dan dat ik in gedachten had, maar precies goed! Dit was wat ik nodig had.


Fijn zo'n coach die het proces met je bewaakt. Dank je Sjoukje!

Waar wacht je op?

Laten we aan de slag gaan met
jouw online strategie!