Start je blog zonder stress en laat je website voor je werken

Start-je-blog-bootcamp

Doe mee met deze praktische training, bomvol met tips, case studies en voorbeelden, waarin je alles leert over het opstarten van een winstgevende blog voor ondernemers.

13
Dagen
:
 
10
uren
:
 
45
minuten
:
 
20
seconden

You missed out!

Wil je graag bloggen, maar lukt het je maar steeds niet om het te doen?

 • omdat je bang bent dat het niet goed genoeg is... 
 • omdat je niet zo goed weet waarover je moet schrijven
 • of... omdat je er úúúren over doet?

Of loop je tegen de techniek aan?

 • Vraag je je af waar je op moet letten bij het publiceren van een blog? Weet je niet wat je moet aanvinken? En wat juist niet?
 • vind je het lastig om SEO te tackelen? Maar wil je eigenlijk toch wel in Google gevonden worden?

De Start je blog-bootcamp is het antwoord op jouw vragen


Veel inspiratie, perfect voor mij!

Ik zat vast met bloggen. Geen ideeën meer en niet zeker over hoe mijn blog nu goed ingevuld moest worden. De start je blog bootcamp was perfect voor mij. Sjoukje brengt je binnen een paar uur bij met veel nieuwe ideeën, waar op te letten met bloggen, wat en hoe je dit het beste invult en hoe je effectief kan werken met je blog. Dit geeft mij nog steeds veel inspiratie en het gevoel dat mijn blog er een stuk professioneler uit ziet. Sjoukje is top!

Elroy van Duijvenbode

Een blog die je klanten oplevert. Niet één keer, maar elke keer weer. Bedenk je eens hoe dat eruit ziet...

 • Je website wordt gevonden op Google
 • Je bent geen uren meer kwijt op social media
 • Je hoeft je niet meer af te vragen of mensen wel weten wat je doet. Wat jou uniek maakt
 • Klanten vinden jou in plaats van dat jij op zoek moet naar klanten
 • En die klanten... dat zijn ook nog eens leuke mensen die passen bij jouw bedrijf. Jouw manier van werken. En bij jou als mens.

Klinkt dat iets onmogelijks? Of iets dat jou alleen in de verre toekomst kan gebeuren?

Wacht niet langer. Het kan ook nu al. Door het inzetten van een sterke blogstrategie. Je leert er alles over tijdens de Start-je-blog bootcamp

Duidelijke uitleg en motiverend

Ik heb mee gedaan met de Start je blog bootcamp. De training vond ik heel leerzaam. Duidelijke uitleg en motiverend. Sjoukje gaat in op alle vragen waar jij mee zit. Ik kan iedereen aanraden die nog twijfelt: neem contact op met Sjoukje en start samen met bloggen!

Daphne Zannoni-Jansen

Wat kun je verwachten van deze bootcamp?

 • 4 interactieve trainingen van 1 uur waarin we gezamenlijk aan de slag gaan
 • Replays van alle trainingen, zodat je ze later rustig terug kunt kijken
 • Bewezen effectief strategieplan
 • Interessante case studies uit de praktijk
 • Feedback op je blogs
 • Werkboek boordevol met informatie over bloggen, promoten van blogs en het verkrijgen van omzet uit je blog, inclusief handige invultemplates

Wat leer je tijdens de Start-je-blog-bootcamp?

De basis van een succesvolle blog

 • Wat is een blog?
 • Waarom blog je als ondernemer?
 • Hoe zet je een blog in om klanten te vinden?

Techniek uitgelegd

 • Waar en hoe plaats je een blog?
 • Welke plug-ins en instellingen zijn belangrijk?
 • Hoe zorg je dat je blog SEO-proof is?

Geweldige blogs schrijven

 • Hoe schrijf je een geweldige blog?
 • Hoe verzin je titels die blijven hangen?
 • Hoe zorg je dat je blog gevonden én gedeeld wordt?

De volgende stap 

 • Je blog geschreven, en nu?
 • Hoe maak je social media-posts van je blog?
 • Hoe blijf je geweldige blogs schrijven?

Doe mee met de 
Start-je-winstgevende- blog bootcamp

 • Ontdek waarom een blog je zoveel op kan leveren
 • Ontwerp samen met mij jouw winstgevende blogstrategie
 • Leer precies wat je moet weten om doorlopend blogs te schrijven die jou klanten opleveren zonder dat je er uren en uren mee bezig bent
 • Maak je niet langer zorgen over de techniek: ik doe je alles precies voor
 • Ontdek hoe makkelijk je Google in kunt zetten om jouw blog te vinden
 • En vind uit wanneer, hoe vaak én welke sociale media jij in kunt zetten om nog meer succes met je bedrijf te behalen
 • Je ontvangt praktische uitleg en opdrachten waarmee je direct aan de slag kan.
 • Ik leg je uit wat je moet doen én hoe je dat doet. Ook ontvang je handige blogtips en tricks die je blijvend verder helpen.
 • Alle opdrachten en informatie vind je ook na de training terug in een makkelijke online leeromgeving.

Veel aan gehad

Afgelopen week heb ik meegedaan aan de Start je blog-bootcamp. Ik heb er veel aan gehad. Het heeft me zicht gegeven op opbouw, SEO, en het feit dat je vaak te veel behandelt in een blog. Daardoor had ik ineens veel meer onderwerpen! Sjoukje is enthousiast en kundig. Ik ben blij met de schrijfgroei die ik kan doormaken door haar begeleiding.

Nelleke Petit

Nelleke Petit

Hallo, ik ben Sjoukje

Sjoukje Bakker - Profbloggers

En ik help je voorgoed van je blogproblemen af. 

Toen ik begon met bloggen, deed ik maar wat. Ik schreef overal over, en er zat weinig lijn in mijn verhalen. En alhoewel ik wel veel lezers trok, leverden al die blogs me geen euro op. 

Dat moest anders

Ik  besloot dat ik het bloggen veel strategischer wilde aanpakken. Toen ik eenmaal een strategie had uitgewerkt, leverden mijn blogs al snel meer op: meer lezers, meer leads en al snel ook veel meer klanten en omzet. 

Ook voor jou

Mijn strategie heb ik steeds verder uitgewerkt, en ook steeds breder toepasbaar gemaakt. De afgelopen jaren heb ik al veel ondernemers geholpen met het opstarten van hun blog en het uitwerken van hun strategie. Inmiddels is deze zo goed uitgewerkt dat hij voor iedereen werkt. Ook voor jou. 

Plezier in het schrijven gekregen

Sjoukje weet je op een leuke manier te motiveren en geeft goede feedback. Voor dat ik hieraan begon had ik nog nooit een blog geschreven en was schrijven al een grote stap. Door haar heb ik nu plezier in schrijven gekregen en ben ik nu zelf begonnen aan mijn eerste e-book. Bedankt Sjoukje!

Maarten de Bruin - Begrijphet.nu