• You are here:
 • Home »

Wil jij met mij sparren?

Je hebt zulke mooie dromen en plannen. Voor je onderneming en voor je toekomst. Maar wat je nu precies moet doen om ze te bereiken? Dat is lastig.

Er zijn zoveel dingen die je zou kunnen doen. En die je misschien wel moet doen. Maar wat is nou slim? Wat moet je als eerste doen? Je weet het gewoon niet.

Je hebt echt leuke ideeën. Maar eigenlijk lijkt het niet op wat je tot nu toe gedaan hebt. Je loopt er gewoon op vast.

Eigenlijk heb je geen idee hoe je verder moet. Het is één grote zwarte doos.

Herkenbaar? 

 • Je wil graag meer mensen inspireren en ze ook echt wat bieden
 • Je wil weten welke ideeën de moeite waard zijn om door te zetten
 • En je wil eigenlijk simpelweg meer verdienen en echt een blijvend succes van je onderneming maken.
Sjoukje Bakker - Profbloggers - wil jij een keer met mij sparren?


Geef je op voor een GRATIS gesprek

Je vertelt me waar je tegenaan loopt en wat je graag wil bereiken. Ik denk met je mee!

Voorbeeldvragen van ondernemers die ik gesproken heb, waren bijvoorbeeld:

 • Ik verdien te weinig, en bedenk daarom steeds nieuwe dingen. Maar niets betaalt zich echt uit.
 • Ik heb al vanalles geprobeerd, maar er komt niemand naar mijn site toe. Hoe bereik ik meer mensen? Hoe zorg ik dat meer mensen mij weten te vinden?
 • Ik denk dat ik een briljant idee heb, maar ik weet niet of er wel echt een markt voor is. Hoe ga ik daarmee aan de slag zonder dat het me klauwen met geld kost?
 • Ik wil graag bloggen, omdat ik denk dat me dat meer klanten op gaat leveren. maar ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen. Kun je me helpen?

Je ontvangt in ieder geval twee concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Daarnaast doe ik een paar suggesties over een mogelijk vervolgtraject. 

Wat zeggen deelnemers over deze reviews?

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Opbouwend en verhelderend

Na eerdere begeleiding van Sjoukje heb ik opnieuw een beroep op haar gedaan. De manier waarop ze meedenkt met mijn bedrijfsplannen en doorvraagt vind ik opbouwend en verhelderend. Haar frisse blik en goede aanknopingspunten om op door te pakken zijn altijd zeer waardevol.

Ester Broug

Waardevolle tips en feedback gekregen

Vanmorgen de review op mijn blog gehad van Sjoukje! Heel erg blij mee! Waardevolle tips en feedback gekregen. Langzaam maar zeker kom ik steeds een stapje verder. Ik geniet ervan en voel me gemotiveerd!
Veel werk aan de winkel. Spannend, maar zin in 😀

Dank je wel!

Esther Wijma

Gevoel dat je op een breekpunt staat?

Heb je ook het gevoel dat je op een breekpunt staat? Ik had dat wel voordat ik met Sjoukje sprak. Ik besloot het gesprek met haar af te wachten en anders de stekker uit mijn blog te trekken. Maar wauw wat heeft ze me goed geholpen. Veel plannen, nieuwe ideetjes en veel om uit te werken. Niet alle tijd om alles direct te doen. Maar stap voor stap gaan we vooruit. Ik heb een nieuw doel, een groot publiek en ik zie kansen.

Bedankt voor alle hulp Sjoukje! Zonder jou was er nu geen Mama Minke meer, maar we gaan door met heel veel plezier!

Minke

Stevige training afgestemd op jouw persoonlijke wensen

Ik had de wens graag een blog te starten maar de stap maken durfde ik niet alleen. Waar begin ik, hoe start ik een site, wat ga ik schrijven en waar vind ik mijn lezers? Plankenkoorts had ik en al zoekende ben ik in contact gekomen met Sjoukje en de training die zij aanbood. Vol enthousiasme ben ik gestart en daar heb ik geen spijt van.

Het is een stevige training afgestemd op jouw persoonlijke wensen die je aan het werk zet en je de diepte in laat duiken over wat jij graag wilt leren. Dankzij de begeleiding van Sjoukje:

 • ben ik over mijn plankenkoorts heen,
 • heb ik veel meer geleerd over bloggen dan ik mij vooraf had kunnen bedenken, en
 • heb ik een duidelijk doel gekregen over wat ik met mijn blog wil bereiken.

Een training, met ook nog een werkboek vol extra info, die ik van harte aanbeveel voor wie wil leren bloggen op professioneel niveau.

Lana De Jong

Fijne ervaring!

Het gesprek was heel inspirerend; Sjoukje gaf positief advies over mijn blog en ik deed hierdoor goede ideeën op. Genoeg ruimte ook om vragen te stellen, waarbij zij mij stimuleerde om ervoor te gaan met mijn blog. Een fijne ervaring!

Cynthia Hedy van Stenus | De Indo Mama

Wie ben ik?

Sjoukje Bakker - Profbloggers - wil jij een keer met mij sparren?

Mijn naam is Sjoukje Bakker, en ik ben blog & businessmentor. 

Meer omzet, meer bezoekers én meer zelfvertrouwen

Sinds het begin van Profbloggers heb ik al tientallen ondernemers geholpen met het versterken van hun online & offline strategie. Op basis van mijn adviezen hebben zij hun businessmodel aangepast (of ingericht) en concrete successen geboekt. Hun omzet, bezoekersaantallen en zelfvertrouwen zijn hierna zichtbaar gegroeid.

Mijn specialiteit? De kruising tussen winstgevend ondernemen en bloggen

Mijn specialiteit is een kruising van zakelijk en winstgevend ondernemen, en inhoudelijk sterk bloggen, wat leidt tot langdurig blogsucces. Ik focus op de vermarktbaarheid van een product of dienst en bied daar de tools voor. Ik kijk met jou mee naar wat je kunt verbeteren om langdurig geld met je onderneming te verdienen.

Zeer succesvolle blogs en bedrijven opgezet

In de afgelopen jaren heb ik zelf meerdere succesvolle blogs en een bloeiend bedrijf opgezet.

Zo ben ik niet alleen de oprichter van Profbloggers, maar ook de motor achter de succesvolle personal finance blog Meer geld, minder stress. Op deze blog kwamen maandelijks gemiddeld 50.000 lezers langs. Van mijn Facebook-groep over besparen zijn ruim 14.000 mensen  lid. Veel van hen praten dagelijks mee in discussies over besparen. 

Zowel op mijn websites als in mijn Facebook-groepen heb ik al honderden (zelf ontwikkelde) cursussen en challenges verkocht. Ook heb ik allerhande affiliate producten aangeboden en succesvol aan mijn lezers verkocht. 

Jarenlange ervaring als marketeer

Voor ik ging bloggen heb ik 15 jaar gewerkt als marketingmanager en projectleider. Wat ik in het bedrijfsleven geleerd heb, pas ik succesvol toe op mijn eigen bedrijf en de startende ondernemingen van mijn klanten.

Voor wie is het?

De gratis review is bedoeld voor ondernemers die:

 •  al even bezig zijn, en graag meer geld willen verdienen
 • graag meer klanten willen door gebruik te maken van online marketing
 • of net begonnen zijn, en wel al een duidelijk idee hebben van wat ze willen verkopen, maar nog niet precies weten hoe 

Voor wie is het NIET?

Hoewel ik altijd graag een gesprek aan ga, is dit gratis gesprek niet voor iedereen even relevant. Daarom hierbij ook een korte opsomming voor wie het geen zin heeft om een gesprek in te plannen:

 • Hobbybloggers die vinden dan bloggen vooral alleen "leuk" moet blijven en er niet in geloven dat het leuk kan zijn om met je blog te ondernemen.
 • Ondernemers die niet geloven in de kracht van online contentontwikkeling.
 • Ondernemers die geen website hebben, of vooral op zoek zijn naar iemand die een website kan helpen bouwen.
 • Grote ondernemingen met een communicatieafdeling.
 • MLM-ondernemers.